OMRÅDER - Advokatene Strand & Reinås
Advokatene Strand & Reinås holder til i Kirkeveien 21 B på Stjørdal. Kontorfellesskapet består av Advokat Hilde B. Strand og Advokat Alexander Reinås.
advokat stjørdal, bistand, juss, sakfører, advokatfullmektig, barnefordeling, barn, familierett, familie, rett, boligjuss, bolig, juss, bistandsadvokat, bistand, advokat, naf-medlem, naf, medlem, forbrukerjuss, forbruker, rettigheter, dødsbo, døds, bo, andre saker advokatene, strand, reinås, strand og reinås, strand & reinås, eiendomsmegler, eiendom, sverige, hilde strand, hilde børseth strand, jostein reinås, alex reinås, alexander reinås, aud reinås
46
page-template-default,page,page-id-46,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

BARNEFORDELING

Om foreldrene ikke klarer å bli enige om hvor barnet skal bo fast og omfanget av samvær, anbefales det at advokat kontaktes tidlig i saken i et forsøk på å finne gode løsninger.

BISTANDSADVOKAT

Har du vært utsatt for en kriminell handling? Det kan være du har rett på bistandsadvokat.

 
 
 

FORBRUKERJUSS

Har du kjøpt noe som ikke fungerer som det skal eller har du mottatt reklamasjon etter et salg? Misfornøyd med håndverkerens utførelse av jobben? Vi har lang erfaring fra forbrukerjuss.

FAMILIERETT

Gjennomgår du et samlivsbrudd? Klarer dere ikke å bli enige om fordeling av eiendeler? Tenker du på å opprette et testament eller inngå samboerkontrakt/ektepakt?

BARNEVERN

Er du kontaktet av barnevernstjenesten for at de har innledet en undersøkelsessak?
Du kan be om advokatbistand tidlig i saken.

 
 

DØDSBO

Trenger du hjelp til å gjøre opp avdødes dødsbo? Vi har erfaring med bo-oppgjør.

 
 

BOLIGJUSS

Krangler du med naboen eller har du en leietaker du skulle bli kvitt?

 
 

NAF-MEDLEM

Kjøpt bil som ikke er i orden eller solgt bil og mottatt reklamasjon? Vi har lang erfaring som NAF-advokat og kan bistå deg i saken.

 
 

ANDRE SAKER

Advokatene Strand & Reinås tar også andre saker.