ADVOKATFULLMEKTIG - Advokatene Strand & Reinås
Advokatene Strand & Reinås
advokat, bistand, juss, sakfører, advokatfullmektig, barnefordeling, barn, familierett, familie, rett, boligjuss, bolig, juss, bistandsadvokat, bistand, advokat, naf-medlem, naf, medlem, forbrukerjuss, forbruker, rettigheter, dødsbo, døds, bo, andre saker advokatene, strand, reinås, strand og reinås, strand & reinås, eiendomsmegler, eiendom, sverige, hilde strand, hilde børseth strand, jostein reinås, alex reinås, alexander reinås, aud reinås
15035
post-template-default,single,single-post,postid-15035,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

ADVOKATFULLMEKTIG

En advokatfullmektig er en person som har juridisk embetseksamen, men som ikke har fått advokatbevilling.

Fullmektigen er ansatt av en advokat som har ansvaret for det som fullmektigen gjør. Dersom man har vært advokatfullmektig i to år kan man få egen advokatbevilling, forutsatt at man oppfyller visse lovbestemte krav til praksis for domstolene (har prosedert et visst antall saker), og gjennomfører og består det såkalte advokatkurset med avsluttende eksamen. Fullmektigperioden fungerer som en form for lærlingperiode, der man lærer de forskjellige aspektene ved advokatbransjen, blant annet ansvarsregler, regnskapsregler, etiske regler mv.

Tags: